Opleidingen

//www.motorsurveillance.nl/wp-content/uploads/2019/01/46157169_1895614047141309_5478293986491760640_n.jpg


OPLEIDING VERKEERSREGELAAR


Motor Surveillance B.V. ïs erkend opleider “Beroepsverkeersregelaar”. Tijdens de cursus leert u wat een aanstelling als beroepsverkeersregelaar inhoudt en welke verantwoording u draagt ten opzichte van het overige verkeer. De twee-daagse cursussen met aansluitend het examen worden door Motor Surveillance B.V. verzorgd.

  • Professionele instructeurs
  • Hoog slagingspercentage
  • Praktijk ondersteuning
  • Erkende opleider

Tijdens de theoriecursus leert u wat een aanstelling als beroepsverkeersregelaar inhoudt en welke verantwoording u draagt ten opzichte van het overige verkeer.

U leert de theorie over verkeersinzichtelijk en dynamisch verkeerregelen. Aan het einde van de cursus wordt er een theorie-examen afgenomen. De kennis wordt getoetst aan de hand van multiplechoicevragen.

Na het behalen van het theorie-examen stroomt u door naar de praktijkcursus. U krijgt als beroepsverkeersregelaar duidelijke en heldere leerstof.

Tijdens de praktijkcursus beroepsverkeersregelaar leert u de verkeersstromen op de juiste wijze te begeleiden.

Er wordt gestart met het geven van een stopteken, waarna het steeds een graadje moeilijker wordt, totdat u uiteindelijk zelfstandig het verkeer kunt regelen op een kruising met 4 uitvalswegen, een verkeersregelinstallatie (VRI), omliggende fietspaden en wellicht ook nog met meerdere voorsorteervakken.

Aan het einde van de tweede praktijkdag wordt het praktijkexamen afgenomen.

Tijdens het praktijkexamen moet u op het grote kruispunt, dat voldoet aan de exameneisen, minimaal 15 minuten zelfstandig het verkeer regelen.

Het praktijkexamen wordt afgenomen door onze instructeur. Er is namens de Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL) een gedelegeerde van de politie aanwezig die het eindoordeel geeft.


AGENDA OPLEIDING BEROEPSVERKEERSREGELAAR

De kosten zijn € 375,- excl. BTW,*

  • inclusief examens,
  • inclusief cursusmateriaal,
  • inclusief professionele begeleiding,
  • inclusief verkeersregelaarshesje,
  • inclusief verkeersregelaarsfluit met keycord.

Sluiting inschrijving: 10 dagen voor startdatum

Vragen? Neem dan nu contact met ons op via 085-30 123 14 of contact@motorsurveillance.nl U kunt zich ook direct aanmelden door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen.